Aloe Vera
 

 

Aloe Vera Direct

Ook U Gunnen Wij De Natuurlijke Voordelen Van Aloe Vera...!

 

Aansprakelijkheid

Aloe Vera Direct besteedt veel zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website, de actualiteit en betrouwbaarheid. Aloe Vera Direct geeft geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Aloe Vera Direct aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten die op deze website voorkomen. Dit geldt ook voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links (verwijzingen) naar websites van anderen. Op verzoek van belanghebbende worden links, die in enige mate onrechtmatig of onwettig (kunnen) zijn, onmiddellijk verwijderd. Aloe Vera Direct behoudt zich het recht voor de internetpagina's naar eigen inzicht en op ieder moment te (laten) veranderen of beƫindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging. Aloe Vera Direct is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beƫindiging.

Rechten

Aloe Vera Direct  behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen. Aan de gegevens op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat de op deze website genoemde namen van producten, handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke ondernemingen zijn.

Copyright

Alle informatie op deze website (tekst, illustraties, productnamen, logo’s etc) is eigendom van Aloe Vera Direct of van de respectievelijke eigenaren. De inhoud ervan mag niet worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, zonder schriftelijke toestemming van Aloe Vera Direct. Wanneer u meer informatie wenst over het gebruik van informatie en/of het verkrijgen van toestemming voor publicatie, stuur dan een mail naar:

Hyperlinks

De website van Aloe Vera Direct bevat, als service voor de bezoeker, hyperlinks naar websites die buiten het domein van Aloe Vera Direct liggen. Het is mogelijk dat voor deze websites andere voorwaarden gelden. Het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is voor uw eigen risico. Aloe Vera Direct is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.
 
Heeft u nog vragen over deze disclaimer, dan kunt u een mail sturen naar: