Aloe Vera
 

 

Aloe Vera Direct

Ook U Gunnen Wij De Natuurlijke Voordelen Van Aloe Vera...!

 

"Sonya Skincare Collection"

"Ontdek Wat Aloe Vera Sonya Skincare Voor U Kan Betekenen en Wat Velen nog niet weten..!"

 

Beste Aloe Vera Sonya Skincare ontdekker.Sonya Skincare Collection

De Sonya Skincare Set is meer dan alleen schoonheid; de Sonya Skin Care Set is een expressie van verjonging, bewondering en liefde. Deze unieke formule van ingrediënten op basis van aloe vera, fruitextracten, witte thee en andere vochtregulerende bestanddelen geven de huid precies de juiste verzorging die ze nodig heeft en helpt haar te beschermen en verzachten.

De Sonya Skincare Set bestaat uit 5 bijzondere producten.

Aloe Purifying Cleanser Aloe Purifying Cleanser

Deze opmerkelijke reiniger waarin aloe vera en bijzondere fruitextracten zijn opgenomen. De reiniger is speciaal ontwikkeld om op zachte wijze make-up en andere onzuiverheden te verwijderen, zonder uw huid uit te drogen. Natuurlijke vochtregulerende bestanddelen revitaliseren uw huid en beschermende extracten versterken uw eigen weerstand van uw huid tegen invloeden van buitenaf. Uw gezicht voelt na het reinigen met de Purifying Cleanser weer zuiver, zijdezacht en heerlijk fris aan.
Aloe Deep Cleanser Exfoliator Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

Wanneer uw huid extra aandacht nodig heeft, biedt Aloe Deep-Cleansing Exfoliator uitkomst. Deze diepreinigende maar milde exfoliator met Aloe vera en jojobakorrels is ideaal voor een extra diepe reiniging van uw huid zonder irritatie te veroorzaken. Daarnaast bevat Aloe Deep-Cleansing Exfoliator arginine, komkommerextract en citroenextract. Uw huid voelt na deze milde peeling weer aan als herboren!
 Aloe Sonya Skincare Set 3 Aloe Refreshing Toner

De toner bezit extracten van Aloe vera, witte thee en komkommer. De toner helpt dankzij haar vochtregulerende eigenschappen uw huid perfect te hydrateren en verfrissen. Gebruik deze alcoholvrije toner elke ochtend en avond na het reinigen met Sonya Aloe Purifying Cleanser. Uw huid kan dan optimaal profiteren van de voedende eigenschappen van de Aloe Refreshing Toner.
 Aloe Sonya Skincare Set 4 Aloe Balancing Cream

Aloe Balancing Cream bevat Aloe vera, vitaliserende extracten en de meest geavanceerde hydraterende bestanddelen die zorgen voor een perfecte vochtbalans en een stralende huid.
 Aloe Sonya Skincare Set 5 Aloe Nourishing Serum

Dit verzorgende serum op basis van witte thee-extract herstelt de vochtbalans van de huid waardoor ze haar jonge uitstraling behoudt. De ‘light-weight’ formule zorgt ervoor dat het serum gemakkelijk kan worden aangebracht. Aloe Nourishing serum bevat mimosa-extract, dat een rustgevende werking heeft op de huid. Dit maakt het product extra geschikt voor de gevoelige huid. Het vormt een perfecte basis voor de Sonya Aloe Balancing Cream.
 Aloe Sonya Skincare Set 6 Aloe Sonya Skincare Set

Alle bovenstaande producten is ook als complete set te bestellen

 

Meer weten over Aloe Vera Sonya Skincare..?

Schrijf u in voor de Aloe Vera nieuwsbrief en maak daarbij kans op een gratis product probeerpakket. 

Ja, ik wil de nieuwsbrief

Naam

E-mail adres

Notitie: wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden.
Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam.


OF:

Ga naar de webwinkel en bestel veilig en snel...!

Sonya Skincare Voeg Toe

Visa   Master Ideal  Kiala