"Aloe Vera Deodorant"

“Aloe Vera Deodorant waar te koop?"
Aloe Vera Deodorant

Geachte Aloe Vera Deodorant informatie zoeker,

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de Aloe Vera Deodorant.

Het eerste voordeel van de Aloe Vera Deodorant s dat het hoofdbestanddeel, natuurlijk gestabiliseerde Aloe Barbadensis Gel bevat. De Aloe Vera Barbadensis wordt eco-style geteeld op natuurlijke en duurzame wijze. De Aloe Barbadensis Gel wordt daarna op natuurlijke wijze zonder verhitting gestabiliseerd. Hierdoor krijgt u de meest hoogwaardige Aloe Vera Gel die er te verkrijgen is.

 

Iedereen kent de vervelende gevolgen van zweten; een vieze geur en natte plekken in kleding of sokken.

De mens moet echter zweten, om afvalstoffen op natuurlijke wijze door de huid weg te werken en om overmatig vocht af te voeren.
Om te zoeken naar een balans tussen enerzijds het afvoeren van afvalstoffen en anderzijds het tegengaan van zweetgeur en een geïrriteerde huid, is Aloe Ever Shield Deo Stick ontwikkeld.

Men heeft bijna 8 jaar laboratorium-onderzoek gedaan alvorens de Aloe Vera Deodorant goed genoeg bevonden werd om op de markt gebracht te worden.

Eén van de oorzaken hiervan lag in het volgende: Vrijwel alle andere deodorants werken op basis van een Aluminiumzout (aluminium-hydro-chloride). Dit komt als hoofdbestanddeel in de meeste gewone deodorants voor.

Aluminiumzout beschadigt de uitmondingen van de zweetgangen, zodat de huid minder zweet kan afgeven. Dit gaat ook de zweetgeur tegen.
Veel van anti-zweet-producten bestaan voor een groot deel uit alcohol. Door zijn samentrekkende werking op de huid vermindert dit voor korte tijd de zweetafscheiding.

Wilt U Dit Wel, Uw Tere Huid Beschadigen…?

Onze Aloe Vera Deodorant is een veilige stick op basis van gestabiliseerde Aloe Vera, welke uw huid beschermt en niet allergisch reageert, zelfs niet diréct na het ontharen. De deodorant sluit de huid niet af, veroorzaakt geen vlekken in kleding en gaat zweetgeur zeer krachtig tegen.

De unieke Aloe Vera Deodorant bestaat uit 6 bestanddelen, te weten: Propyleen Glycol, gezuiverd water, Sodium Stearaat, gestabiliseerde Aloë Vera, natuurlijke geurstof en Triclosan.

Alle stoffen zijn non-allergeen, wat inhoudt dat U ook bij een (zeer) gevoelige huid dit product gerust kunt gebruiken.

Naast de ‘gebruikelijke’ toepassing van een deodorant (onder de oksels), kan de Aloe Vera Deodorant eveneens uitstekend gebruikt worden bij zweetvoetengeur.
Wat onder de armen werkt, werkt ook op voeten en/of handen. De oorzaak wordt niet weggenomen, de geur in de meeste gevallen wel.

Voel Je De Hele Dag Fris Met Onze Aloe Vera Deodorant Stick…!

Bij de toepassing van de Aloe Vera Deodorant zult u ook merken dat de gele randen in uw witte shirt of blouse er niet meer zijn. Uw zwarte jurkje zal gevrijwaard zijn van het bekende wiite randje.

 Gebruikerservaring

Beste Ernst, Hierbij mijn ervaring met de Aloe Vera Deodorant. Wat ik zo prettig vind is dat de Aloe Vera Deodorant reukloos is en zeer goed beschermd. Collega`s zie ik en vooral ruik ik halverwege de dag deodorant spuiten. Dit is met Aloe Vera Deodorant niet nodig werkt echt de hele dag door. Normale deodorants ruiken van zichzelf al sterk en die geurtjes vind ik in combinatie met parfum niet prettig. Geen kringen in je shirts en geen strepen op je zwarte kleding. Je doet er lang mee omdat 1x per dag gebruiken voldoende is. Ik gebruik de Aloe Vera Deodorant al een jaar of 7 en ben zeer tevreden en hoop er nog lang gebruik van te maken. Akkie uit Haulerwijk

 Gebruikerservaring

Beste mensen van Aloe Vera Direct, Wat een vriendelijke en toegewijde service, bedankt daarvoor. Sinds vorig jaar gebruik ik de Aloe Vera Deodorant. Aangezien ik geen deodorant wil gebruiken waar aluminium in voorkwam liep ik toevallig tegen deze deodorant aan. Ik ben super enthousiast! De Aloe Vera Deodorant is erg gebruiksvriendelijk, zuinig in het gebruik en dat wil zeggen dat je er ongeveer 8 maanden mee kunt doen. De prijs is dan ook erg consument vriendelijk. Wat ook bijzonder is dat de Aloe Vera Deodorant de transpiratiegeur neutraliseert, je ruikt dus niets terwijl je wel transpireert. Inmiddels is mijn man ook overstag en die gebruikt de Aloe Vera Deodorant nu ook. Ik heb zelfs horen vertellen dat wanneer iemand erg veel last heeft van zweetvoeten je deze deodorant daar ook voor kunt gebruiken! Ik wens iedereen veel succes met dit geweldig product. Met vriendelijke groet,
Jozepha uit Zeeland

GEBRUIKSAANWIJZING

Als normale deodorant
Te gebruiken als iedere andere deodorant; Reinig en droog de huid. Haal de Aloe Vera Deodorant stick enige keren op de huid heen en weer.
Het product mag indien gewenst direct na het ontharen van de oksels worden aangebracht.

Als hulp bij zweetvoetengeur
Reinig en droog de huid. Breng (eventueel met de vingers) een normale hoeveelheid Aloe Vera Deodorant op de huid aan. Schraap of snijd hiertoe eventueel een laagje van de stick af. Even laten intrekken en men kan sokken en schoenen normaal dragen.
Bewaar het afgesneden stukje in bijvoorbeeld aluminiumfolie voor de volgende dag.

Effect bij handen en voeten treedt op na enige dagen tot zo’n 2 weken.
De huid krijgt de normale balans terug.

Schrijf u in voor de Aloe Vera nieuwsbrief en maak daarbij kans op een gratis product probeer pakket.
Zonder verplichtingen!
Wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden. Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam!

Bestel Veilig en Snel uw Aloe Vera Deodorant - Nederland

Bestel veilig en snel Aloe Vera Deodorant Belgie...!

Aloe Vera Deodorant met 7 kwaliteitszegels en 30 dagen tevredenheidsgarantie…!

 

aloe vera kwaliteitszegels

Bel Direct

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?