“Aloe Vera Zonnebrand Creme”

 

Veilige Aloe Vera Zonnebrand Creme, Waar te Koop…?

Geachte Aloe Vera Zonnebrand Creme informatie zoeker,

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat ze zich goed dienen te beschermen tegen de zon. Dat kan met Aloe Vera Zonnebrand Creme!

Wat doen de zonnestralen…?

De zonnestralen bestaan uit de UV stralen (Ultra Violet) A en B. De UV-AAloe Vera Zonnebrand Creme stralen hebben een beschermende functie.

De UV-B stralen stimuleren ons organisme om melanine te produceren; dit is wat de kleur van onze huid bepaalt.

Er zijn 2 soorten van melanine: “eumelanine”, wat zorgt voor de pigmentatie van de donkere kleur en “phaeomelanine”, wat zorgt voor de pigmentatie van de rode kleur.

Donkere mensen hebben meer eumelanine, terwijl blanke mensen meer phaeomelanine bezitten.
Hoewel de UV-A en UV-B stralen goed zijn voor onze gezondheid, hebben deze óók negatieve werkingen. De UV-B stralen kunnen onze huid verbranden en allergische reacties of huidkanker veroorzaken. UV-A heeft minder schadelijke effecten, maar kan veroudering van de huid, allergische reacties of staar (!) veroorzaken.

Wetenschappers geloven dat de UV stralen vrije stralingen van de huid of van de lucht kunnen activeren. Deze stralingen kunnen de proteïne van de cellen vernietigen en de veroudering van de huid veroorzaken. Proteïne zijn van essentieel belang bij het opbouwen/aanmaken van collageen en elastine. De zonnestralen voeden onze huid geproportioneerd met Vitamine D, hetgeen goed is voor onze botten. Drie maal per week in de zon, zo’n 15 à 20 minuten per keer, kan ons lichaam voldoende van Vitamine D voorzien.

Over Zonnebrandcreme…:

De beschermingsfactor (SPF) in een zonnebrandcreme wijst op de effecten van droogheid, schilfering en verbranding, veroorzaakt door langdurige blootstelling aan de zon.

Hoe hoger de factor, des te beter de bescherming tegen (schadelijke) zonnestralen. Vervolgens geven we U enige basisvoorschriften om de huid te beschermen tegen schadelijke stralen.

UV-A en UV-B stralen hebben de meest schadelijke gevolgen op de huid tussen 10.00 en 14.00 uur, te wijten aan de intensiteit van de straling. Men moet langdurige blootstelling aan de zon op plaatsen of stranden hoger dan zeeniveau vermijden.

De UV stralen kunnen makkelijker schade aanrichten op een vochtige huid; de stralen gaan via lenswerking dwars door de huid heen.

Het is beter een parasol te gebruiken, een petje of een zonnebril op te zetten wanneer U overdag buiten bent, om zo uiteindelijk de schadelijke UV stralen te vermijden.

Aloe Vera Zonnebrand Creme

Dankzij de Aloe Vera Zonnebrand Creme, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om zowel buiten plezier te maken en tegelijkertijd te weten dat uzelf en uw geliefden goed verzorgd zijn. Dit nieuw geformuleerde product beschermt uw huid tegen de schadelijke ultraviolette stralen van het zonlicht UVA/UVB met een unieke en effectieve protectiefactor (SPF) 30, deze speciaal samengestelde formule wordt bereid met 100% gestabiliseerde Aloe Vera Gel.

U zult zeker grote waardering hebben voor deze huidvriendelijke doch krachtige, waterafstotende zonnebrandcrème. Deze formule behoudt zijn beschermingsfactor zelfs als u er 40 minuten mee gaat zwemmen of pootjebaden.

Experts over de gehele wereld adviseren tegenwoordig het gebruik van een product met een hoge beschermingsfactor gedurende het gehele jaar en in alle seizoenen. Zorg dat u er voldoende van in huis heeft om er zeker van te zijn dat u het kunt gebruiken wanneer u ook maar naar buiten in de zon gaat.

Dit product beschermt uw huid tegen de mogelijk schadelijke effecten van het zonlicht en vroegtijdige veroudering.

Actieve Ingrediënten: Zonnefilters: Benzophone-3 3,0%, Ethylhexyl Methoxycinnamate 5,0%, Ethylhexyl Salicylate 3,0%, Zinkoxide 2,0%.

Niet actieve ingrediënten: Aloe Vera Gel 36,3%, water 34,0%, Cyclomethicone, C12-15 Alkylbenzoaat, Cetylalcohol, Dimethicone, Stearylalcohol, Glycerylstearaat, Sodium stearylphtalamaat, Aroma, Xanthaangom, Tocoferylacetaat, Diazolidinylureum, Methylparabeen en Propylparabeen.

Let op:

Slechts acht procent van de zonnebrandproducten is aan te raden voor gebruik. Dit blijkt uit onderzoek onder bijna vijfhonderd Amerikaanse zonnebrandcremes.

In meer dan de helft van de cremes, zou de chemische stof oxybenzone zitten, die invloed heeft op de hormoonhuishouding. Bovendien zit in 41 procent van de producten retinyl palmitate, een stof die bij proefdieren de groei van huidkanker versnelt.

Dit concludeert de Amerikaanse milieugroep Environmental Researsch Group in Washington naar aanleiding van het onderzoek.


Gebruiksaanwijzing: Rijkelijk en gelijkmatig aanbrengen 15-30 minuten voordat u zich aan het zonlicht blootstelt. U kunt dit zo vaak herhalen als wenselijk is.

 

Schrijf u in voor de Aloe Vera Weetjes en maak daarbij kans op een gratis product probeerpakket.

Ja, ik wil de nieuwsbrief
Naam
E-mail adres

Notitie: wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden. Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam.

Bestel Veilig en Snel Aloe Vera Zonnebrand Creme.

 

 

Ga gerust verder en ontdek de voordelen van onze Aloe Vera Zonnebrand Creme.

aloe vera kwaliteitszegels

 

 

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?