Plant Aloe Vera…?

 

“Ontdek Wat De Plant Aloe Vera Voor U Kan Betekenen en Velen nog niet weten…!”

Beste Aloe Vera Plant ontdekker.

 Plant Aloe Vera2

De Plant Aloe Vera, vaak ook wel “Wonderplant” of de “Natuurlijke Genezer” genoemd, is een plant met vele verrassingen en ze groeit en bloeit het beste in een warm en droog klimaat.

Plant Aloe Vera1

Let op: Een Aloe Vera plant die in Nederland op de vensterbank staat kan nooit de kracht ontwikkelen van een plant die 2-4 jaar in de volle zon tot bloei komt.

Veel mensen zien de Aloe Vera plant aan voor een cactus, maar het is in feite familie van de lelieachtigen; het is een bolgewas.
Oude geschriften laten ons zien dat de vele positieve eigenschappen van Aloe Vera al eeuwen bekend zijn. Haar therapeutische en genezende eigenschappen leven al meer dan 5.000 jaar voort.

Vandaag de dag groeit de reputatie van deze wonderbaarlijke plant nog steeds, en ze wordt over de gehele wereld door miljoenen mensen gebruikt voor zowel uitwendige als inwendige toepassingen. Vele van deze toepassingen zien we dan ook regelmatig gedocumenteerd terug in tijdschriften, nieuwsbladen en in boeken.

 Aloe Vera

Wat doet Aloe Vera ?

Natuurlijke Aloe Vera bladgelei bevat meer dan 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren, 12 vitamines en 200 ander componenten.

De meest voedingsrijke soort is de Aloe Barbadensis Miller, de enige soort die wij cultiveren en gebruiken in onze producten.

Met haar afdrijvende stoffen zorgt de Aloe Vera er onder andere voor dat de maag- en darmfunctie onderhanden genomen worden. Goede balans van de darmen is de basis van een lichaam dat in balans is.

Aloe Vera bezit ook het bloed zuiverende eigenschappen. Het zorgt niet alleen voor de stimulans van het aanmaken van gezonde cellen en de inhoudsstoffen vechten niet alleen tegen ongezonde cellen, maar het zorgt ook voor een betere weerstand.

Al met al heeft de plant Aloe Vera uitwendig een zeer gunstig effect op de huid, maar u zult uzelf nog meer verbazen over de effecten van inwendig gebruik. De plant Aloe Vera kan er voor zorgen dat uw algehele gesteldheid verbeterd, zodat u vitaler wordt en een betere kwaliteit van leven krijgt.

 

 Plant Aloe Vera 3

Waarom kiezen voor de plant Aloe Vera van Forever?

Forever Living is verreweg de grootste kweker, fabrikant en leverancier ter wereld van de plant Aloe Vera producten.
Het bedrijf heeft duizenden hectaren Aloe velden in Texas en de Dominicaanse Republiek en de planten worden op organische wijze en zonder pesticiden gekweekt en geteeld.

Forever is het eerste bedrijf in de wereld die ooit het goedkeuringszegel van de ‘International Aloe Science Council’ heeft ontvangen, wat een bevestiging is van de uitstekende kwaliteit.

 

“De 10 redenen om voor onze Aloe Vera Plant te kiezen”

 

  1. Grootste Aloe Vera producent
  2. Natuurlijke teelt
  3. Geen bestrijdingsmiddelen
  4. Gebruik van alleen volwassen bladeren
  5. Natuurlijk gepatenteerd stabalisatie proces
  6. Eerste producent met IASC zegel
  7. Kosjer en Islamitische goedkeuring
  8. Dierproef vrij
  9. Dermatest – Zeer Goed
  10. 30 dagen tevredenheidsgarantie

Aloe Vera Plantage

 

Het unieke proces van ForeverDe plant Aloe Vera is op vele manieren verkrijgbaar van gevriesdroogd gelei tot ‘het hele blad’ en ‘dubbele sterkte’. Sommige bedrijven voegen zelfs bleekmiddelen toe aan hun Aloeproducten.De Aloe Vera van Forever heeft een gepatenteerd stabilisatieproces en bevat geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen. De Aloe Vera van Forever wordt getest door de Amerikaanse Food & Drug Laboratories van New York welk aangegeven heeft dat de Aloe Vera gelei ‘vrijwel identiek’ is aan de ruwe gelei van een vers blad.
Aloe Vera

Het bedrijf kent tevens een volledige tevredenheidsgarantie op alle producten, wat voor de meeste Aloe Vera Producten die in de winkel aangeschaft worden niet geldt.

Wat Is Aloe Vera Kwaliteitszegel

 

“Meer Weten Over De Plant Aloe Vera?”

 

Schrijf u in voor de Aloe Vera Weetjes en maak daarbij kans op een gratis product probeerpakket…!

Ja, ik wil de nieuwsbrief
Naam
E-mail adres

Notitie: wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden. Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam.

 

Ga gerust verder en ontdek de voordelen van onze Aloe Vera.

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?