"Aloe Hand Soap"

"Aloe Hand Soap Waar te Koop...?"

Aloe Hand Soap informatie,

Aloe Hand Soap wordt door steeds meer mensen ontdekt, als zeer aangename handzeep….!

Het eerste voordeel van de Aloe Hand Soap  is dat het hoofdbestanddeel, natuurlijk gestabiliseerde Aloe Barbadensis Gel bevat. De Aloe Barbadensis wordt eco-style geteeld op natuurlijke wijze. De Aloe Barbadensis Gel wordt op natuurlijke wijze zonder verhitting gestabiliseerd. Hierdoor krijgt u de beste Aloe Vera Barbadensis Gel die er te verkrijgen is.

Aloe Hand Soap
Oude verpakking
Aloe Hand Soap Nieuw

Nieuwe verpalling

Ontdek wat onze collega verteld over de Aloe Hand Soap…!

De Hand Soap  is een zachte, veilige, glanzende, vochtherstellende hand en gezichtsreiniger, met als hoofdbestanddeel Aloe Vera natuurlijk.

De Aloe Hand Soap  biedt een weelderige zachte hoeveelheid schuim, dat er voor zorgt dat uw huid weer schoon en zijdezacht aanvoelt.

De Aloe Soap  irriteert niet, prikt niet in de ogen en dat maakt de Aloe Hand Soap  een ideale zeep voor iedereen.

Wij verzorgen ook onze hond met de Aloe Hand Soap.

 

De Handzeep  is volledig biologisch afbreekbaar, pH neutraal en irriteert niet. De Aloe Hand Soap  is mild genoeg voor uw dagelijkse hand-, gezichts- en lichaamsreiniging en het is bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

De Hand Soap wordt geleverd in een fles met een handig verdeelpompje. Perfect voor het hele gezin!

Gebruik De Aloe Hand Soap Voor Scheren En Ontharen…!

 

Ingrediënten
Gestabiliseerde Aloë Vera bladgelei, D1 Water, natriumlaurethsulfaat, natriumlaurethcarboxylaat, dinatriumocoamfodiacetaat, cocamidepropylhydroxysultaïne, dinatriumlauroamfodiacetaat, cocomide-DEA, propyleenglycol, glycolstearaat, PEG 150-distearaat, natriumlaureth 13-corboxylaat, imidazolidinylureum, Methylchloroisothiazolinone, geurstof.

Gebruiksaanwijzing
Ontgrendel het pompje door naar links te draaien en breng een kleine hoeveelheid Aloe Hand Face Soap  aan op natte handen. Zorg dat een dikke laag schuim voor een grondige reiniging. Spoel met warm water af en droog de handen en/of gezicht.

Schrijf u in voor de Aloe Vera nieuwsbrief en maak daarbij kans op een gratis product probeer pakket.
Zonder verplichtingen...!

Wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden. Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam!

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?