"Aloe vera Huidverzorging"

“Ontdek ook de voordelen van Aloe Vera Huidverzorging"

Onze huid is dé verdediging bij het dagelijks gevecht tegen luchtvervuiling en milieuverontreiniging, dus we dienen het met extra zorg te beschermen en te versterken. Aloe Vera, wat traditioneel het meest gebruikt wordt als een natuurlijke remedie om de huid te verzachten, is ook een ideale afweer. Wij hebben unieke en zeer gevarieerde producten ontwikkeld die op een natuurlijke manier werken door het vocht te herstellen en door de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen en vitamines.
Onze Aloe Vera huidverzorgingsproducten kunnen helpen bij het beschermen van de huid tegen de ruwe effecten van het milieu, en ze worden bekrachtigd door het goedkeuringszegel van de International Aloe Science Council.

Al onze producten zijn getest door het Duitse bedrijf DERMATEST als zeer goed getest.

Tip: Door op de afbeelding te klikken komt u direct in onze webshop!

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly is volledig gebaseerd op pure Aloe Vera Gel. Dit product wordt vooral gebruikt bij een droge huid en huidbeschadigingen van uiteenlopende aard. Aloe Vera Gelly wordt door de huid opgenomen en door het ontbreken van olieachtige substanties raakt de huid niet geïrriteerd.

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van pijnlijke spieren en gewrichten. Deze lotion bevat gestabiliseerde Aloe Vera Gel, eucalyptusolie en menthol.

Aloe Propolis Crème

De basis van Aloe Propolis Crème is gestabiliseerde Aloe Vera Gel, vitaminen A en E. De toevoeging van bijenpropolis en de natuurlijke kruiden kamille en smeerwortel maakt dit product geschikt voor een droge of schrale huid.

Aloe Lips

Dit is het kleinste product van Forever. Aloe Vera Lips is bedoeld voor de verzorging van uw lippen. Droge en gebarsten lippen of lippen met korstjes of blaasjes gaan met Aloe Lips snel tot het verleden tijd behoren.

Fleur de Jouvence

Dit product is het resultaat van jarenlang diepgaand onderzoek door een team van specialisten. Deze luxe box is voorzien van een spiegel en bevat zes hoogwaardige Aloe Vera producten: Firming Foundation Lotion, Recovering Night Cream, Exfoliating Cleanser, Rehydrating Toner, Facial Contour Mask Powder en Aloe Activator. De producten in de Aloe Fleur de Jouvence zijn ook los verkrijgbaar.

Aloe Body Conditioning Crème

Deze crème is een stevige emulsie met verschillende Europese kruiden, die wordt gebruikt in combinatie met Aloe Body Toner. Het is een effectieve massagecrème voor de lichaamsdelen die niet in cellofaan worden gewikkeld bij de behandeling met Aloe Body Toner. Met dit product krijgt u een zachte en soepele huid.

Aloe Body Toner

Aloe Body Toner is gemaakt van gestabiliseerde Aloe Vera Gel en de fijnste kruidenextracten. Met dit product wordt de warmte en zachtheid van de huid bewaard. Aloe Body Toner is speciaal erop gericht het lichaam te voeden en te verzorgen.

Aloe Body Toning Kit

Dit luxe pakket bevat de producten Aloe Body Toner, Aloe Body Conditioning Creme, Aloe Bath Gelée, een loofah en cellofaan. Body Toning Kit is een compleet verwenpakket waarmee de huid wordt gestimuleerd. De producten in de Aloe Body Toning Kit zijn ook los verkrijgbaar.

Aloe First

Aloe First is pH- neutraal en door de weloverwogen mix van ingrediënten heeft het een verzachtend effect op zelfs de meest gevoelige huid. Aloe First is onmisbaar in huishoudens met kleine kinderen, die zich al spelend makkelijk bezeren. Ook volwassenen met een geïrriteerde huid kunnen hun voordeel doen met de effectieve werking van Aloe First.

Aloe Lotion

Deze olie-in-water-emulsie bevat een hoog gehalte pure Aloe Vera Gel. Aloe Vera Lotion heeft een aangename geur en is uitermate geschikt als hand- en bodylotion.

Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Vera Moisturizing Lotion is een gemakkelijk aan te brengen lotion en te gebruiken voor zowel het gezicht als het lichaam. Pure gestabiliseerde Aloe Vera Gel gemengd met allantoïne, abrikozenolie, jojobaolie en oplosbaar collageen maken dit een kwalitatief hoogwaardig product.

Aloe MSM Gel

Aloe Vera MSM Gel wordt bereid van onze gepatenteerde en gestabiliseerde Aloe Vera Gel. Het andere hoofdingrediënt van dit product is MSM (methylsulfonylmethaan), een zwavel die van nature voorkomt in elk levend wezen. Deze MSM Gel is daarom zeer geschikt voor pijnlijke spieren en gewrichten.

Forever Alpha-E Serum

Forever Alpha-E factor is een verzachtende vloeistof die voorzien is van de allerbeste voedingsstoffen voor de huid. Dit product is met grootste zorgvuldigheid samengesteld zodat uw huid een goede verzorging en voeding krijgt.

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?