"Aloe Lotion"

"Aloe Lotion, Waar te Koop…!"

Aloe Lotion informatie,

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de Aloe Lotion, ook wel bekend als Forever Aloe Lotion.

Het eerste voordeel van de Lotion is dat het hoofdbestanddeel, natuurlijk gestabiliseerde Aloe Barbadensis Gel bevat. De Aloe Barbadensis wordt eco-style geteeld op natuurlijke wijze. De Aloe Barbadensis Gel wordt op natuurlijke wijze zonder verhitting gestabiliseerd. Hierdoor krijgt u de beste Aloe Barbadensis Gel die er te verkrijgen is.

Aloe Lotion

Ontdek meer en bekijk bovenstaande video over de Forever Aloe Lotion

Wellicht de beste garantie is onze 30 dagen tevredenheidsgarantie…!

De Lotion bevat 69 % gestabiliseerde Aloe Vera, plus collageen en elastin. De Lotion is een lotion voor algemeen gebruik op de huid, zowel voor in het gezicht als voor het lichaam.

De Aloe Vera heeft als eigenschap onder andere om zeer diep in de huid te penetreren en een gezonde huidcel-aanmaak te bevorderen.

Dit houdt in dat de huid na verloop van tijd een compleet betere conditie verkrijgt en behoudt.

Collageen en elastin zorgen voor het soepel en sterk maar tevens het elastisch houden van uw huid, (vergelijk een trampoline; die is flexibel maar wel sterk).
Daarnaast is de Lotion een product dat gebruikt wordt om een ruwe of schrale huid op een natuurlijke wijze, snel en effectief te verbeteren.

Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt als aftersun, na een een zonnebad of bij guur winter weer.

De Lotion kan tevens worden gebruikt als massage-olie tijdens het masseren of bijvoorbeeld door een pedicure na een voet behandeling.

Eigenlijk is Lotion een algemeen te gebruiken product om de conditie van de huid te verbeteren.

De Lotion ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

De Lotion kan gebruikt worden op iedere huid, na het douchen op een droge huid en na het zonnebad op de huid, welke schoon en droog is.

De Lotion dringt zeer diep in de huid door, let er aldus op, dat er geen resten andere van producten op de huid achter zijn gebleven, waardoor het gebruik van de Aloe Lotion irritaties kan opwekken (de andere producten worden te diep in de huid meegenomen en zijn daar niet geschikt voor).

Ingrediënten:

De Aloe Vera Lotion bevat onder andere de volgende stoffen: 69 % gestabiliseerde Aloe Vera Gel, gedestilleerd water, propyleeën glycol, stearine zuur, glycerol stearaat, lanoline en Jojoba olie, oplosbaar collageen, gehydroliseerd elastin, tocopherol (natuurlijk vitamine E), allantoïne, minerale olie en lanoline olie.

GEBRUIKSAANWIJZING

De Lotion wordt, gezien de diep penetrerende eigenschap, aangebracht op de schone, droge huid. Als dit niet gebeurt, bestaat de kans om andere (rest-)stoffen van zonnebrandcrème e.d. de huid in mee te trekken.
Daarna wordt de Aloe Vera Lotion enige tijd ingewreven; 0,5 tot 4 minuten, afhankelijk van de toepassing. Wanneer noodzakelijk 2 tot 4 maal per dag.

Veel gebruikers gebruiken de Lotion voor uiteenlopende, conditionerende, doeleinden.

VOORBEELDEN VAN TOEPASSINGEN

Droge huid, dagcrème, massage olie, pedicure olie, body lotion, after sun, ruwe schrale huid, gevoelige huid.

Schrijf u in voor de Aloe Vera nieuwsbrief en maak daarbij kans op een gratis product probeer pakket.
Zonder verplichtingen...!

Wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden. Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam!

Bestel Veilig en Snel uw Aloe Lotion - Nederland

Bestel veilig en snel Aloe Lotion - België

 

 

Ga gerust verder en ontdek de voordelen van onze Forever Aloe Vera Producten

aloe vera kwaliteitszegels

 

 

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?