"Aloe Lips"

“Aloe Lips waar te koop?"

Aloe Lips informatie,

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de Aloe Lips!

Het eerste voordeel van de Aloe Lips is, dat het hoofdbestanddeel, natuurlijk gestabiliseerde Aloe Barbadensis Gel bevat. De Aloe Barbadensis wordt eco-style geteeld op natuurlijke wijze. De Aloe Barbadensis Gel wordt op natuurlijke wijze zonder verhitting gestabiliseerd. Hierdoor krijgt u de beste Aloe Barbadensis Gel die er te verkrijgen is.

Forever Aloe Lips


Wellicht de beste Garantie is de 30 dagen tevredenheidsgarantie…!

Ontdek Wat Onze Collega te Vertellen heeft over de Aloe Lips

Wanneer iemand om welke reden dan ook lippen verzorging nodig heeft, worden die meestal met een lippenbalsem ingesmeerd om zo ‘lekker vet’ gehouden te worden.

Het product dat daarvoor gebruikt wordt heeft “meestal” geen ondersteunende werking en kan eigenlijk ook niet ergens anders voor worden gebruikt.

De Aloe Lips bevat (o.a.) 35 % gestabiliseerde Aloe Vera, jojoba olie, bijenwas, candelillawas, carnaubawasen allantoïne. Stoffen welke een ondersteunende, stimulerende en verzachtende werking hebben op de huid.

De Aloe Vera is uniek in het ondersteunen van het herstellend vermogen van de huid.

Het aardige van de lippenbasem is het volgende. Zoals gesteld kunnen de meeste lippenbalsems niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Aloe Vera heeft echter een zeer breed inzetbaar gedrag; het ondersteund het herstellend vermogen van de huid ook elders dan slechts de (dunne) lippen.

Men kan de lippenbalsem op het gehele lichaam gebruiken als een soort ‘mini-EHBO’. U kunt het  uitstekend gebruiken ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten.

Het bij zich hebben van de Lips (overigens het kleinste product van Forever) leidt in talloze gevallen tot een succesvolle toepassing.

De Aloe Lips verzorgen uw lippen op natuurlijke wijze.

Verzorgingstips met de Aloe Lips

Naar behoefte aanbrengen op de huid. Niet te veel en even laten intrekken. De Aloe Lips is zeer zuinig in gebruik.

Bijzonder is de toepassing ‘verzorging van oogleden’: breng de lippenbalsem rond de ogen aan. Aloe Vera stimuleert bloedsomloop en voert afvalstoffen af. Het effect zal verbluffend zijn.

Heeft u ook verzorgingstips?
Vertel het ons via de contact pagina…!

Schrijf u in voor de Aloe Vera nieuwsbrief en maak daarbij kans op een gratis product probeer pakket.
Zonder verplichtingen...!

Wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden. Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam!

Bestel Veilig en Snel uw Aloe Lips

Bestel Veilig en Snel uw Aloe Lips

Ga gerust verder en ontdek de 7 voordelen van onze Aloe Vera.

aloe vera kwaliteitszegels

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?