"Aloe Ever Shield Deo Stick"

“Aloe Ever Shield Deo Stick waar te koop?"

Aloe Ever Shield Deo Stick informatie,

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de Aloe Ever
Shield Deo Stick

Het eerste voordeel van de Aloe Ever Shield Deo Stick is dat het hoofdbestanddeel, natuurlijk gestabiliseerde Aloe Barbadensis Gel bevat. De Aloe Vera Barbadensis wordt eco-style geteeld op natuurlijke wijze. De Aloe Barbadensis Gel wordt daarna op natuurlijke wijze zonder verhitting gestabiliseerd. Hierdoor krijgt u de beste Aloe Barbadensis Gel die er te verkrijgen is.

 

Aloe Ever Shield Deo Stick

Wellicht De Beste Garantie, Is De 30 Dagen Tevredenheids Garantie.

Iedereen kent de vervelende gevolgen van zweten; een vieze geur en natte plekken in kleding of sokken.

De mens moet echter zweten, om afvalstoffen op natuurlijke wijze door de huid weg te werken en om overmatig vocht af te voeren.
Om te zoeken naar een balans tussen enerzijds het afvoeren van afvalstoffen en anderzijds het tegengaan van zweetgeur en een geïrriteerde huid, is Aloe Ever Shield Deo Stick ontwikkeld.

Men heeft bijna 8 jaar laboratorium-onderzoek gedaan alvorens de Aloe Ever Shield Deo Stick goed genoeg bevonden werd om op de markt gebracht te worden.

Eén van de oorzaken hiervan lag in het volgende: Vrijwel alle deodorants werken op basis van een Aluminiumzout (aluminium-hydro-chloride). Dit komt als hoofdbestanddeel in de meeste deodorants voor.

Aluminiumzout beschadigt de uitmondingen van de zweetgangen, zodat de huid minder zweet kan afgeven. Dit gaat ook de zweetgeur tegen.
Veel van anti-zweet-producten bestaan voor een groot deel uit alcohol. Door zijn samentrekkende werking op de huid vermindert dit voor korte tijd de zweetafscheiding.

Verzorg Uw Tere Huid Goed…!

De Aloe Ever Shield Deo Stick is een veilige stick op basis van gestabiliseerde Aloe Vera, welke uw huid beschermt en niet allergisch reageert, zelfs niet diréct na het ontharen. De deodorant sluit de huid niet af, veroorzaakt geen vlekken in kleding en gaat zweetgeur zeer krachtig tegen.

Naast de ‘gebruikelijke’ toepassing van een deodorant (onder de oksels), kan de Aloe Ever Shield Deo Stick eveneens uitstekend gebruikt worden bij zweetvoetengeur.
Wat onder de armen werkt, werkt ook op voeten en/of handen. De oorzaak wordt niet weggenomen, de geur huid in de meeste gevallen wel.

Voel Je De Hele Dag Fris Met De Aloe Ever Shield Deo Stick…!

Bij de toepassing van de Aloe Ever Shield Deo Stick zult u ook merken dat de gelen randen in uw witte shirt of blouse er niet meer zijn. Uw zwarte jurkje zal gevrijwaard zijn van het bekende wiite randje.

 Gebruikerservaring

Beste Ernst, Hierbij mijn ervaring met de Aloe Ever Shield Deo Stick. Wat ik zo prettig vind is dat de Aloe Ever Shield Deo Stick reukloos is en zeer goed beschermd. Collega`s zie ik en vooral ruik ik halverwege de dag deodorant spuiten. Dit is met Aloe Ever Shield Deo Stick niet nodig werkt echt de hele dag door. Normale deodorants ruiken van zichzelf al sterk en die geurtjes vind ik in combinatie met parfum niet prettig. Geen kringen in je shirts en geen strepen op je zwarte kleding. Je doet er lang mee omdat 1x per dag gebruiken voldoende is. Ik gebruik de Aloe Ever Shield Deo Stick al een jaar of 7 en ben zeer tevreden en hoop er nog lang gebruik van te maken.
 
Akkie uit Haulerwijk

 Gebruikerservaring

Beste mensen van Aloe Vera Direct,   Wat een vriendelijke en toegewijde service, bedankt daarvoor.   Sinds vorig jaar gebruik ik de Aloe Ever Shield Deo Stick. Aangezien ik geen deodorant wil gebruiken waar aluminium in voorkwam liep ik toevallig tegen deze deodorant aan. Ik ben super enthousiast! De Aloe Ever Shield Deo Stick is erg gebruiksvriendelijk, zuinig in het gebruik en dat wil zeggen dat je er ongeveer 8 maanden mee kunt doen. De prijs is dan ook erg consument vriendelijk. Wat ook bijzonder is dat de Aloe Ever Shield Deo Stick de transpiratiegeur neutraliseert, je ruikt dus niets terwijl je wel transpireert. Inmiddels is mijn man ook overstag en die gebruikt de Aloe Ever Shield Deo Stick nu ook. Ik heb zelfs horen vertellen dat wanneer iemand erg veel last heeft van zweetvoeten je deze deodorant daar ook voor kunt gebruiken! Ik wens iedereen veel succes met dit geweldig product.
 Met vriendelijke groet,
Jozepha uit Zeeland

GEBRUIKSAANWIJZING

Als normale deodorant
Te gebruiken als iedere andere deodorant; Reinig en droog de huid. Haal de stick enige keren op de huid heen en weer.
Het product mag indien gewenst direct na het ontharen van de oksels worden aangebracht.

Als hulp bij zweetvoetengeur
Reinig en droog de huid. Breng (eventueel met de vingers) een normale hoeveelheid deodorant op de huid aan. Schraap of snijd hiertoe eventueel een laagje van de stick af. Even laten intrekken en men kan sokken en schoenen normaal dragen.
Bewaar het afgesneden stukje in bijvoorbeeld aluminiumfolie voor de volgende dag.

Effect bij handen en voeten treedt op na enige dagen tot zo’n 2 weken.
De huid krijgt de normale balans terug.

Schrijf u in voor de Aloe Vera nieuwsbrief en maak daarbij kans op een gratis product probeer pakket.
Zonder verplichtingen!
 
 
Wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden. Wij respecteren UW email privacy en verwerpen iedere vorm van spam!

Bestel Veilig en Snel uw Aloe Ever Shield Deo Stick

Bestel Veilig en Snel uw Aloe Ever Shield Deo Stick België

Aloe Ever Shield Deo Stick met 7 kwaliteitszegels en 30 dagen tevredenheidsgarantie..!

aloe vera kwaliteitszegels

Open chat
1
Kan, ik u helpen?
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?